torsdag den 16. februar 2012

Nogen skal jo slå et slag for dem engang imellem

Jeg ved ikke lige hvad jer skal fortælle jer, da der ikke sker det helt store i mit liv for tiden... Har næsten spist en halv pose rosiner idag, ved ikke hvorfor men jeg har genopdaget kærligheden til rosiner. Jeg har altid elsket rosiner siden jeg var helt lille, jeg ved godt det er noget mærkeligt noget, og at mange synes det er klamt, but I don't care! Rosiner er, i min verden, fucking frådern! Så er det sagt. Så fik jeg også lige slået et slag for rosinerne, håber de er taknemlige. Nogle skal jo slå et slag for dem engang imellem. Jeg har også læst 100 sider mere i Nynnes Dagbog, da jeg har et mål om at være færdig med den tirsdag eller onsdag, kommer list an på hvor meget tid jeg har. Jeg har sådan en samling af alle Nynnes Dagbøger, eller jeg har sådan en stor en med de 3 første i, og den har jeg tænkt mig have læst færdig på tirsdag eller onsdag! Det er anden gang jeg læser den, så det går rimelig hurtigt. Bagefter læser jeg nok Nynnes Dagbog 4, bare lige for at få hele historien med. Grunden til jeg har sat mig dette mål, er at vores lærer har lavet sådan en læse-konkurrence i vores klasse. Vi skal læse 800 sider til efter påskeferien, og hvis alle gør det tager hun flødeboller med, og den som først får læst de 800 sider og skrevet dem ind på elevintra, får lov at vælge en film vi skal se i skolen, så det giver stort plus på kontoen da den der samling er 762 sider lang :)

Har lige været inde og kigge, der er kun 2 som har skrevet ind hvor meget de har læst... Den ene har læst 19% og den anden 111%......FUUUUUCK! Troede lige jeg kunne nå at vinde det hele, men nej...FML
Nu kan det pludselig være lige meget, mit mål er druknet, da det gik i vasken... C'ya swaggers.....

3 kommentarer:

 1. Sorry jeg læste alle de der sider :D Jeg er også i gang med en stor bog nu men måske skulle jeg vente lidt så du kunne få en fair chance??

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, nej det er okay, du har jo vundet! Og tillykke med det eller hvad man siger :) Det er også rart nok, for så skal jeg ikke til at ud i en laaaang overvejelse omkring hvilket film vi skal se :)

   Slet
 2. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

I LOVE COMMENTS