mandag den 2. april 2012

Spørgsmål til jer! Som der også meget gerne må svares på!

Lige nu sidder jeg bare og venter på, at der kommer Divaer i junglen, som der gør om en lille halvtimestid. Jeg er altså med på den der reality-bølge, i hvert fald lidt, Divaer i junglen og Paradise Hotel følger jeg i hvert fald med i. Har også fulgt med i xfactor og voice, men synes det andet her er sjovere. Nogle synes det er smagløst, men jeg er ligeglad, sådan er vi jo så forskellige, jeg synes jo heller ikke det er særlig fedt at sidde og se Livets Planet på DR1. Hvad synes i egentlig om reality? Skildre det virkeligheden synes i? Håber virkelig, at nogle af jer vil svare på de spørgsmål jeg stiller, det virker så akavet at spørge ud i ingenting, derfor har jeg også mærket dette indlæg med tagget Spørgsmål, så ingen er tvivl, og det vil jeg også gøre på nogle af mine indlæg i fremtiden.
Jeg har shoppet genbrug idag, men har altså ikke lige fået taget et billede af den fine lille taske jeg købte, og som jeg regner med skal med en tur til Prag om mindre end 2 uger!
Jeg har nogle idéer i mit lille mærkelige hoved angående los bloggos her, men det kræver ligesom, at i er med på dem. Den første er, lidt ligesom her, nogle debat-agtige indlæg, hvor jeg fx. poster et billede, det kunne være en tøjstil, og så vil jeg have jer til at fortælle hvad i synes om den. Den anden er noget gætteleg også med billeder, hvor i fx. skal gætte en kendt udfra deres outfit eller sådan noget. Men hvad siger i til det, lyder det som noget vi skal prøve?
Please kære læsere, svar på spørgsmålene, specielt de nederste her!

5 kommentarer:

 1. Åh det ville være fedt med lidt debat det glæder jeg mig til, og også det med de kendte. MHT reality så kan jeg slet ikke havde det. Det er da så langt fra virkeligheden, som man nogensinde kan komme. Jeg har også lidt ondt af de mennesker, der ikke kan se det, og at det de tror på, egentlig bare er skuespil, fordi en klog lille pige har fundet ud af at det giver mange penge at spille dum. Så ja, og det får mig sikkert til at lyde som en kedelig nørd, jeg vil hellere sidde hjemme og se Livets Planet som BTW også kommer på Animal Planet.

  SvarSlet
 2. Jeg synes det lyder sjovt med hvad vi synes om stilen på billedet der kommer. Et lille råd, ville være at du fjernede de der tal og bogstaver man skal kunne genkende før man kan udgive en kommentar. Det er tidkrævende og det betyder intet for kommentarer når den først er udgivet:)

  SvarSlet
 3. Jeg ved godt det med talene og vil meget gerne have dem fjernet, men ved ikke hvor jeg gør det henne, har ledt i alle indstillingernr :)

  SvarSlet
 4. Inde i indstillinger under "Indlæg og kommentarer" er der noget der hedder "ordbekræftelse". Tror det er det der skal stå nej ved hvis du har ja. Men er ikke sikker:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! Har i hvert fald taget ordbekræftelse væk :)

   Slet

I LOVE COMMENTS