fredag den 9. september 2011

Tilfredshed

Først og fremmest undskyld for at jeg ikke har blogget de seneste dage, jeg har haft travlt med alt mulig andet og jeg har ikke haft noget vildt at blogge om.

Som overskriften antyder kommer det her indlæg til at handle om tilfredshed. Jeg er tilfreds med mange ting, fx at jeg har fået 12 for indholdet i min dansk stil og 10 for ordenen i den. Jeg er også tilfreds med at jeg har fået 10 for min matematik aflevering. Jeg er tilfreds med at jeg har det godt, får mad hver dag osv. osv. Men jeg er også utilfreds med nogle ting, det er mest med hensyn til bloggen her. Jeg er lidt utilfreds med designet, derfor har jeg lavet en afstemning, som varer 14 dage og som findes i venstre siden af bloggen. Jeg er ekstremt utilfreds med at jeg ikke kan finde ud af at lave de der sider i toppen af bloggen, hvis nogle af jer ved hvordan man gør, så smid en kommentar hvis det kan forklares deri. De næste dage regner jeg med at blogge selvom jeg har en bog jeg skal have færdig til fredag, og jeg skal lære noget fra min teater forestilling udenad. Jeg kan ligeså godt advare jer nu, eller advare ved jeg ikke om man kan kalde det, men i hvert fald tager jeg på lejr med hele min skole på mandag, jeg kommer hjem onsdag og smutter direkte til teater, så i får nok først et indlæg torsdag. Det her blev måske et lidt kedeligt indlæg, men jeg skulle bare lige ud med det der med tilfredsheden. Jeg tror også godt i kan forvente nogle ændringer i designet i den kommende tid, jeg har nemlig en lille idé om hvordan det skal se ud, men jeg ved ikke om det kan lade sig gøre :-)

2 kommentarer:

  1. Hej søde. Jeg ved at Frida (M) ved hvordan man gør, hun har det i hvertfald på sin blog ;) så prøv at spørge hende :)

    SvarSlet
  2. Nårh ja, det er da rigtigt, det havde jeg helt glemt :) Tak søde :)

    SvarSlet

I LOVE COMMENTS