torsdag den 17. november 2011

THE TWILIGHT SAGA BREAKING DAWN PART 1

Så kom den endelig. Det vi har gået og ventet på i så sindssyg lang tid! Nu er den her, Breaking Dawn Part 1! Og jeg kan sige så meget, at det klart er min nye yndlingsfilm, den mest fantastiske film jeg nogensinde har set! Alle følelser er med i den, glæde, sorg og angst, eller bange, hvad hedder det? Jeg sad og græd, jeg sad og frygtede det værste, selvom jeg vidste, at der ikke ville ske dem noget, og jeg sad og smilte over hele hovedet og var fantastisk glad på deres vegne, den kan seriøst anbefales! Jeg undskylder lige for billedkvaliteten, men det skulle gå lidt hurtigt.


Den handler om vampyren Edward og pigen Bella, der endelig bliver gift, og tager på den mest fantastiske bryllupsrejse! Men efter en hed bryllupsnat bliver Bella gravid, halv menneske halv vampyr, vil det nogensinde gå? Og hvad siger varulvene overhovedet til det? Som sagt er alle følelser med i den, så man får virkelig en oplevelse! Udover det er den fantastisk godt filmet, skuespillerne spiller virkelig godt, og de helt store følelser kommer på banen, og man sidder ikke og tænker, arh, er det nu også ægte det der? I mit hovede springer den skalaen, men jeg ved ikke om det er fordi jeg er så stor en fan som jeg er, men jeg må nok "nøjes" med at give den 6 ud af 6 stjerner.

Fridas smukke morgen-pædo fjæs :D

Er han ikke hot? En hver piges drøm, men jeg fik ham, haha losers!Bonusinfo: 2 fede give-aways på bloggene Style Diary og Cathrine Sofia

2 kommentarer:

 1. Fedt! er filmen god?
  kig forbi og bliv fast læser!
  xx

  anne-sofie.ringheim.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Rigtig god! Kan desværre ikke finde din blog :(

  SvarSlet

I LOVE COMMENTS