søndag den 30. oktober 2011

Køb fra Halloween Night i byen

Da jeg i fredags var i byen med min veninde Stine, købte jeg kun en ting, udover noget at drikke og entré til verdens lammeste spøgelseshus.... Nå, men jeg købte en mineral pudder fra Nilens Jord, og jeg er virkelig glad for den allerede, det kan godt være at den er dyr, men den er også uundværlig! Den lægger sig ikke sådan i klumper, hvilket andre puddere har tendens til, og så er den bare så lækker at have på! 

Æsken
Indeni æsken, det er altså lidt cool synes jeg

Skønheden!
 Weekenden har jo stået i pigernes tegn, og jeg har overnattet i Romalt, sammen med nogle andre piger også, der kommer et indlæg om det senere, pas på hinanden derude!

Btw, jeg udsætter min give away til jeg har rundet de 20 faste læsere :)

6 kommentarer:

 1. Syns seriøst det er ringe at du udsætter give-awayen, når du elllers havde loved det! :((

  SvarSlet
 2. Det er fordi det går så meget fremad med min blog, så jeg venter lidt endnu, også for at se hvor hurtigt det går. Og så synes jeg lige du skal vide at du ikke kan deltage i min give away hvis du er anonym, men jeg ved ikke om du har en Blogger-profil, men bare ikke gad at bruge den, fordi du skulle skrive en sur kommentar :)

  SvarSlet
 3. Syns seriøst det røv! Så kunne du jo lade være med at love det. ps. du kan ik dømme mig npr du ikke ved hvem jeg er. Men ja, du har ret. Jeg har en profil, men du kan jo være ligeglad for det er jo rigtigt

  SvarSlet
 4. Jeg dømmer dig ikke, jeg siger at jeg ikke ved om det var sådan, og jeg er ligeglad. Men tror du ikke at du overlever at vente lidt på en give away?

  SvarSlet
 5. Du da rigtigt hård var?

  SvarSlet
 6. Egentlig ikke. Men jeg kan da godt se at du synes det er nedern, men 5 faste læsere kan da ikke tage lang tid, så hurtigt som det er gået med de sidste 6. Nu ved jeg ikke om du er fast læser allerede, men hvis du ikke er kunne du jo blive det, så er jeg da i hvert fald en læser tættere på at have 20. Og man kan godt være anonym, hvis du trykker 'fast læser' oppe i venstre hjørne kan man vælge at være anonym, hvis du gerne vil det :)

  SvarSlet

I LOVE COMMENTS