torsdag den 27. oktober 2011

The week

De sidste par har været stille og rolige. Fik nye pladser i mandags, har fået en rigtig god plads igen, bagerste række i den anden side, mellem min veninde Linea, og min gamle sidemakker Marcus, det kan kun blive sjovt med de 2! Skolen er....ja, skolen, med de sjoveste frikvarterer, grineflip, alvorsord, test, noter, ark osv.
I går stod den som sædvanlig på teater, og onsdag er altid den dag jeg ser mest frem til i ugen. Lige i går havde jeg lidt blandede følelser, da en af mine rigtig gode veninder fra holder stopper.....Til gengæld er en af mine gode venner så begyndt, så jeg er ked af at hun er holdt, men jeg kan godt forstå hende, men jeg er også glad for at han er begyndt, kender i det? Man er ked af noget, men samtidig lidt glad for det?
Imorgen åbner Søstrene en butik en Randers! I ved Søstrene Grene. Jeg glæder mig så meget til at komme ned og se den! Imorgen er der også Halloween Night, eller hvad det nu hedder, som er sådan noget open by night halloween noget i Randers, det glæder jeg mig også til. Weekenden står på pigehygge, pigehygge og meget mere pigehygge! Jeg tager nemlig til Romalt og sover hos min veninde, Frida, sammen med 2 andre veninder, det bliver vildt hyggeligt, og jeg er sikker på der kommer en masse billeder ud af det, som i nok skal få at se :)
Nå, nu vil jeg øve tyske verber og læse engelsk, kan i hygge jer søde læsere? :)

1 kommentar:

  1. Rigtig fin blog, du har dig! Kan godt lide at din blog skiller sig lidt ud med alle de dejlige farver. Det bliver man så glad af at se på :))
    Kig gerne forbi, og måske bliv fast læser.
    Knus

    //Linestrini.blogspot.com

    SvarSlet

I LOVE COMMENTS