fredag den 7. oktober 2011

Typisk...

Egentlig burde jeg være næsten færdig med at gøre mig klar lige nu, men det er jeg ikke. Jeg skulle sammen med min veninde Frida have været til Agnes Obel koncert, men sammen er vi nok de dummeste der findes. Jeg skrev et indlæg om, at vi havde været sammen og havde bestilt billetter til Agnes Obel koncerten for laaaaaaaaaang tid siden, men så finder vi ud af, at vi har glemt at trykke send da vi troede vi bestilte billetter, så vi har slet ikke bestilt dem, typisk! Så i stedet for tage til Agens Obel koncert kan jeg så sidde herhjemme alene, og høre Agnes Obel sange hvis det er det jeg vil. Frida og jeg tog sammen med Stine og en anden Frida (hende jeg var sammen med i tirsdags) ud i Randers Storcenter. Det var super hyggeligt og vi fik da også allesammen købt noget. Jeg selv fik kun købt en trøje, mad og en SmooTea på Baresso. Trøjen skal i nok få at se, men ikke lige idag. Så vil jeg også lige fortælle jer der ikke har lagt mærke til det, at jeg langt om længe har fundet ud af hvordan man laver de der sider i toppen af ens blog! Jeg har allerede lavet en der hedder Something of the day, hvis i vil vide mere så klik ind på den, den bliver opdateret hver dag. I kan godt regne med, at der snart kommer flere sider.

Her til slut vil jeg også lige sende et par tanker til Steve Jobs og hans pårørende. Han var en stor mand, der døde i en alt for ung alder. Til jer der ikke ved det, var han skaberen af Apple, husk på jeg skriver dette fra en Macbook Pro og har min iPhone 4 liggende ved siden af...
R.I.P Steve Jobs     
     
#thankyousteve (til jer der ikke bruger twitter er det der noget man bruger på twitter, jeg sammenligner det lidt med at linke til en synes-godt-om-side i sin status på facebook)

1 kommentar:

  1. Det er så forfærdelig han er død! Jeg sidder også med min Mac lige nu og skriver dette, mens min iPhone 4 ligger ved min side. Han var en stor mand, og løftede Apple op i højder, man troede var umulige. Han var en fantastisk mand, jeg havde stor respekt for!

    ___
    Life of Lize
    ladosdanselidtendnu.blogspot.com

    SvarSlet

I LOVE COMMENTS