søndag den 18. december 2011

4. søndag i advent

I adventsgave fik jeg Rune Klan "Det Blå Show" og "Rune Klans Trylleshow", jeg har ikke lige haft tid til at tage billeder, men det skal alligevel byttes. Jeg har tilbragt denne dejlige søndag i det gamle dobbelt A (Aalborg, Aarhus er det nye dobbelt A) sammen med min søde kusine. Vi har været i Nordkraft, ved ikke hvordan man skal forklare hvad det er, men i hvert fald var vi oppe i toppen og se udover byen. Vi har været i Monki, hvor jeg købte 2 fine T-shirts, det er dog kun den ene jeg kan finde et billede af på Monkis hjemmeside.
Jeg har været ude og skøjte, og hvis nogle fra Aalborg læser det her, vil jeg bare lige sige, at jeres skøjtebane er, undskyld sproget, fucking ring'! Det er jo for dumt at lave en skøjtebane, som er skæv og går nedad, det er meningen at lortet skal være lige!! Det bedste af det hele var frokosten, som blev indtaget på Café FRIENDS! Jeg er kæmpe fan af FRIENDS, som klart er den bedste serie, der nogensinde er lavet! Og maden var himmelsk, det er ikke sidste gang jeg spiser der!

                                

1 kommentar:

  1. Hej.. Faldt lige over din blog.- Ville lige hører om du måske ville ligge en video eller noget ind, hvor du fortæller hvordan du laver det oppe i starten, hvor der står "Contact me" osv.
    Rigtig god blog :-).

    SvarSlet

I LOVE COMMENTS