søndag den 25. december 2011

KABOOOM!!

Jeg har ikke så meget tid, så mine julegaver deler jeg ikke lige idag. Jeg skal spille pakkeleg lidt senere, og imorgen skal jeg til julefrokost hos familien i vestjylland, så hvis jeg får tid imorgen, deler jeg gaverne der, men ellers må i vente til tirsdag. Det er faktisk også lige gået op for mig, at der kun er 1 uge tilbage af året 2011. Om en uge hedder det d. 1. januar 2012, og så er der kun 25 dage til min 15 års fødselsdag, rimelig vildt alligevel. Nå, men overskriften er måske lidt anderledes osv., men det her jo også Anything but ordinary, men når jeg har forklaret det, er den ikke så anderledes endda. Ser i smukke unger, jeg bor i Randers aka. Gangster City, for i går aftes, d. 24. december hvor alle skal være glade, sprang en bombe under en parkeret bil. I bilen sad en far og hans 3-årige datter, de slap heldigvis uskadte derfra, så der er kun sket materiel skade. Politiet betragter det som et drabsforsøg. Bomben sprang ca. 18.30, og jeg bor ikke så langt fra stedet, så vi kunne faktisk høre eksplosionen. Vi troede bare det var fyrværkeri, vi kunne høre langt væk fra, da min hund også begyndte at gø, hunde har jo en enormt god hørelse, og min hun er nemlig bange for fyrværkeri. Jeg synes det er lidt vildt at tænke på, at jeg går forbi det sted, hvor bomben sprang, hver gang jeg går til og fra idræt, hvilket jeg gør hver mandag. Hvad er det for en verden vi lever i?

1 kommentar:

  1. Hej, fed blog, og sjovt indlæg, da jeg læste det med din hund, tænkte jeg på min hund, han er så bange for fyrværkeri at han ik går ud efter kl 17, og så holder han sig til næste middag :D
    Men ellers fede indlæg, og jeg er blevet fastlæser af din blog, og jeg tænkte om du ville smutte forbi min og hvis du kan li' den, blive fastlæser?
    http://sofiesvane.blogspot.com/

    SvarSlet

I LOVE COMMENTS