torsdag den 8. december 2011

A uge ago

For en uge siden trådte vi ind i årets skønneste, hyggeligste, dejligste og mest fantastiske måned, nemlig december. For en uge siden begyndte julemusikken for alvor at spille alle steder, radioer, butikker, overalt. For en uge siden begyndte årets julekalendre også at rulle over skærmen.
Nu vil jeg have jer på banen! I er lidt for stille synes jeg, så nu, vi jeg prøve at starte en diskusion, jeg vil i hvert fald have jer til at dele jeres meninger med os alle sammen, det kan gøres anonymt, hvis man har det bedst med det.
Jeg vil rigtig gerne vide hvad i synes om årets julekalendre indtil videre, nu er de blevet sendt i en uge, hvad synes i?
Personligt synes jeg, at Nissebanden i Grønland er noget værre skod noget, men jeg har også altid syntes, at det var den dårligste af alle Nissebanden kalenderene. Så er der The Julekalender, en klassiker og et hit, hvert år! Kan ikke sige andet, 'cause it's hard to be a nissemand! Ludvig og Julemanden, det nyeste skud på stammen, den klarer sig fint indtil videre synes jeg, jeg får altid titelsangen på hjernen, og jeg havde faktisk frygtet, at julekalenderen havde været meget værre! Men hvad synes i? Kom med jeres mening, det ku' bar' wæer' dæjlig! :)


5 kommentarer:

 1. Ludvig og julemanden for søren! Og Maximilliam! *-:

  SvarSlet
 2. For søren, kunne ikke være mere enig, han er sgu ikke helt grim! *-:

  SvarSlet
 3. jeg syntes også at ludvig og julemanden er fed! især maximillian!!♥ fed blog tænkte vi kunne blive fastelæsere af hinandens blog vis min blog er noget for dig men jeg er ihverttilfald blevet på din :-D

  SvarSlet
 4. så nu er jeg blevet på din men kan stadig væk ikke finde dig blandt mine fastelæsere :-D

  SvarSlet
 5. Fin blooog :)

  Jeg håber, du vil kigge forbi min blog og eventuelt blive fast læser

  minelakahrimanovic.blogspot.com

  SvarSlet

I LOVE COMMENTS